İl Başkanı Vakitçi: #SesimizBir kampanyası ses getirdi

Salgın sürecinde vatandaşların sıkıntılarını ve yaşadıkları mağduriyetleri ülke gündemine daha güçlü taşımak için #SesimizBir sloganıyla yeni bir çalışma başlattıklarınÄ?

Tekirdağ 6.05.2020 15:08:00 0
İl Başkanı Vakitçi: #SesimizBir kampanyası ses getirdi

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, koronavirüs kısıtlamalarının gevşetilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı. İl Başkan Yardımcısı Vakitçi, yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarına “Öncelikle koronavirüsle mücadele konusunda adeta destan yazan sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten çok ciddi bir mücadele verdiler, fedakarca davrandılar.” sözleri ile teşekkür etti.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GAYRETLERİ UNUTULMAZ”

 

Sağlık çalışanlarının fedakarlığını unutmanın mümkün olmadığını kaydeden İl Başkan Yardımcısı Vakitçi, “Bu bütün dünyada böyle oldu ama bizim ülkemizdeki sağlık çalışanlarının gayretlerini unutmamız mümkün değil. Şüphesiz bu başarıda en önemli husus sağlık çalışanlarının ehil kadrolardan oluşmasıdır. Bu da bize gösteriyor ki işi ehline vermediğiniz zaman problemler daha çabuk çözülüyor. Bu konu iktidar tarafından her sahada dikkate alınırsa ülkemizde problemler ciddi manada çözülecektir.” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

İl Başkan Yardımcısı Vakitçi, parti olarak salgın sürecinde önerdikleri çalışmaların ses getirdiğini savunarak açıklamasına şöyle devam etti: "Bu süreçte, bugüne kadar ne yazık ki duymazdan ve görmezden gelinen, ihmal edilen tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve yaşadıkları mağduriyetleri ülke gündemine daha güçlü taşımak için #SesimizBir sloganıyla yeni bir çalışma başlatmıştık. Kampanyamızdaki önerilerimizin meyvelerini verdiğini müşahede ediyoruz. 65 yaş üstü insanımıza gelen sokağa çıkma yasağı günlerinde dışarı çıkmalarına müsade edilmesi teklifimizin gerçekleşmiş olması, ayrıca Berber esnafımıza yönelik düzenleme de sevindirici ve gerekli bir adımdır. Böyle bir karar alınmış olmasından dolayı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.”

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10