Büyükşehir berber ve kuaför dükkanlarını dezenfekte ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs salgını ile mücadelede esnafları unutmadığını belirten Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak olan b

Tekirdağ 7.05.2020 14:06:00 0
Büyükşehir berber ve kuaför dükkanlarını dezenfekte ediyor

Tekirdağ merkez ve tüm ilçelerde başlayan çalışmalar kapsamında berber ve kuaför dükkanları belirli bir program dahilinde dezenfekte edilirken, esnaflara çalışmaları sırasında kullanmak ve maskesi olmayan vatandaşların da maske takmalarını sağlamak amacıyla Zabıta ekipleri tarafından maske dağıtımı da yapılıyor.

 

“ESNAFIMIZA ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ”

 

Her zaman olduğu gibi koronavirüs salgını sürecinde de esnafların yanında olduklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Mayıs tarihinden itibaren normalleşme çalışmaları kapsamında hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförlerimize destek vermek amacıyla dükkanları dezenfekte çalışmalarına başladık. Berber ve kuaför esnafımıza aynı zamanda maske dağıtımını da gerçekleştiriyoruz. Esnafımızın steril ortamda vatandaşlarımıza hizmet verebilmesi adına elimizden gelen desteği veriyoruz. Bundan sonra da desteklerimize devam edeceğiz" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10