Albayrak mesaiye Kapaklı'dan başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabahın ilk ışıklarıyla Kapaklı'yı ziyaret ederek burada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını inceledi. Kapakl?

Kapaklı 11.05.2020 14:35:00 0
Albayrak mesaiye Kapaklı

Başkan Kadir Albayrak sabah mesaisine Kapaklı ilçesinde başlayarak burada vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, meclis üyesi Ender Dubaz'ın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak vatandaşlara, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hem Kapaklı'da hem de il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi verdi. 

 

"SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"

 

Çalışmalara Kapaklı'dan başladıklarını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Kapaklı İlçe Merkezi ve Pınarca Mahallesi arasında tamamlanan doğal gaz ve altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tretuvar çalışmalarını tamamladığımız caddemizin, Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Yapılan çalışmaların kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

 

"BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYORUZ"

 

Başkan Albayrak ardından Kapaklılı vatandaşların talebi üzerine Çayır Dere ve Çeşme Deresi’nde incelemelerde bulundu. Derelerde ıslah çalışmalarının yapılacağını kaydeden Albayrak, "Kapaklı ilçemizde vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu Çayır Dere ve Çeşme Deresinde incelemelerde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu derelerimizin temizlik çalışmalarına Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyoruz. Çalışmalarımızın ardından derelerimizi temiz bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Değerli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz da “Pınarca Mahallesi arasında tamamlanan doğal gaz ve altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tretuvar çalışmalarını tamamladığımız caddemizin, Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. İlçemize yatırımları devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’a şükranlarımızı sunar devamını dileriz. Yapılan çalışmaların kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.

 

ALBAYRAK AKAY'I DA ZİYARET ETTİ

 

Kapaklı'dan ayrılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'e geçerek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy'de devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10