Tekirdağ ve Çorum İl Sağlık Müdürlüğü'nden anlamlı kutlama organizasyonu

Tekirdağ 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görevli olan acil tıp teknisyeni Onay Ceylan, Anneler Günü'nün de Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Çorum İl Sağlık Müdürlüğüâ€?

Tekirdağ 11.05.2020 16:46:00 0
Tekirdağ ve Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı araştırmada 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nde görevli acil tıp teknisyeni Onay Ceylan'ın, koronavirüs salgını nedeniyle Çorum'da yaşayan annesi ile uzun süredir görüşemediğini belirledi. İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir ile İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer Soykırlı, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü ile irtibat kurarak koronavirüs nedeniyle gidemediği ve akıllı telefonu olmadığı için annesini göremeyen Onay Ceylan'ı annesiyle görüntülü görüştürmek için planlama yaptı.

 

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME İLE ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Bunun üzerine Çorum İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri Anneler Günü’nde çiçekler ile anne Zeliha Ceylan'ın çalıştığı mantı fabrikasına gitti. O sırada Onay Ceylan'la birlikte bekleyen Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer Soykırlı, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerini görüntülü aradı. Karşısında yetkilileri ve elindeki telefondan oğlunu gören anne Zeliha Ceylan gözyaşlarına hakim olamadı. Görüntülü konuşan anne ve oğul bir süre hasret giderdi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de oğlu Onay Ceylan adına Zeliha Ceylan'a çiçek sunarak Anneler Günü'nü kutladı. Görüntülü görüşme sürprizi nedeniyle mutluluğunu ifade eden Zeliha Ceylan, iki ilin İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Annesini en son Şubat ayında gördüğünü söyleyen Onay Ceylan ise 3 aydır annesi ile görüşemediğini belirterek “Ondan sonra bu yoğun dönemlerimiz başladı. Annemi çok özlemiştim müdürlerimde böyle bir düşüncede bulundular. Bizi görüştürdüler. Onlara da çok teşekkür ederim iyi ki varlar. Hep yanındaydım bu zamana kadar ilk defa böyle kutladık" şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10