"Halkımızın yol konusunda sabırlı olmalarını istiyorum"

Ergene Belediyesi'nin bir yandan koronavirüse karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerinin devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel deva

Ergene 12.05.2020 12:27:00 0

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Yeşiltepe Mahallesi Ortaç Sokak’ta gerçekleştirdikleri kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak sokağın vatandaşların kullanımına açılacağını belirtti.

 

 

“SAĞLIK MAHALLESİ 1-6 VE 9. SOKAKTA DA ASFALTLAMA YAPILACAK”

 

Başkan Yüksel, pandemi döneminde salgınla mücadele kapsamında yol çalışmalarının da Ergene'de aralıksız bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Ergene'de yapılmayan yolumuz kalmayacak sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. İşte bugün burada da devam eden bir yol çalışmamız bulunuyor, halkımızın sadece yol konusunda sabırlı olmalarını istiyorum. Ergene Belediyesi salgınla mücadelenin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerine de aralıksız bir şekilde devam ediyor" dedi. Başkan Yüksel ayrıca Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında da Sağlık Mahallesi’nde bulunan 1-6 ve 9. sokakta da asfaltlama çalışması yapılacağının müjdesini verdi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10