Başkan Akay'dan Engelliler Haftasında anlamlı ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap hem engellilerin haftasını kutlarken, hem de sorunlarını Başkan Gülnu

Çerkezköy 13.05.2020 18:07:00 0
Başkan Akay

 Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Başkan Akay, Dernek Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dernek yönetimi ve üyelerle bir araya geldi.

 

"ENGELLİ BİREYLERİMİZİN YANINDAYIZ"

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, "Bu günlerde bizi unutmadığınız için teşekkür ediyorum. Dernek olarak yardım çalışmalarımız sürüyor.  Sosyal medyayı reklam amaçlı kullanmadığımız için bizim neler yaptığımızı soranlar oluyor. Bizler bir elin verdiğini öteki el görmesin diyerek çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Öte yandan da diğer hayırseverlere de örnek teşkil etmesi için bazı çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Bu süreçte de engelli bireylerimizin yanındayız” dedi.

 

"ÇALIŞMALARINIZ TAKDİRE ŞAYAN"

 

Derneğin çalışmalarını takdir ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, " Yaptığınız çalışmalar gerçekten takdire şayan. Derneğe yeni bir düzen, yeni bir güzellik katmışsınız. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve yönetiminizi kutluyorum” diye konuştu. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sürecinde tüm vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Akay "Erzaklarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu süreçte engelli bireylerimizin de her daim yanındayız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu. 

 

“ÜYE LİSTEMİZİ HAZIRLIYORUZ”

 

Pendemiden sonra üyelik çalışmalarının devam edeceğini duyuran Şube Başkanı Kocaçınar: “Bin 651 üyemiz var. Halihazırda derneğe üye fakat daha önceden vefat etmiş üyelerimiz var. Bununla ilgili yeni üye listemizi hazırlıyoruz. Derneğe üye olmak isteyen çok kişi var. Pandemiden sonra üyelik çalışmalarını başlatacağız. Bizler derneğe üye alırken, çeşitli araştırmalar yapıyoruz. Çünkü buraya üye olup bunu suistimal etmek isteyenler oluyor. Araştırdıktan sonra üyelikleri onaylıyoruz” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10