Gönül Elçileri'nden Hemşireler Haftası ziyareti

Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri ekipleri, Hemşireler Haftası dolayısıyla hastaneleri ziyaret ederek yeni tip koronavirüsü salgınında canları pahasına mücadele eden tüm hemşireler nezdinde sağ

Süleymanpaşa 14.05.2020 11:50:00 0
Gönül Elçileri

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri, Tekirdağ birinci, ikinci ve üçüncü kısım Devlet Hastaneleri ile Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere ziyarette bulunarak Hemşireler Haftası’nı kutladılar. Ekipler sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hastanelerde gerçekleştirdikleri ziyaretlerle hemşirelere kolaylıklar dileyerek karanfil takdim ettiler. Emeklerinin değer görmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları, zor günlerde gördükleri destekle motive olduklarını, işlerine daha çok sarıldıklarını belirterek teşekkür etti.

 

 

 

“GÖNÜLDEN ALKIŞLARIMIZI GÖNDERİYORUZ”

 

Sağlık çalışanlarının salgın döneminde kutsal bir görev üstlendiklerinin altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Canlarını hiçe sayan sağlıkçılarımıza minnet duyuyoruz” dedi. Başkan Yüksel açıklamasında “Vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelen her tehdidin karşısında canları pahasına savaşan güvenlik güçlerimiz gibi, tüm dünyayı kasıp kavurarak insanlığı tehdit eden bu salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarımız da çok kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Yeri geldiğinde haftalarca ailelerinden uzak kalıyor, kendi canlarını ve sağlıklarını hiçe sayarak bu salgınla savaşıyorlar. Biz de Hemşireler Haftası’nı fırsat bilerek haklarını ödeyemeyeceğimiz sağlık çalışanlarımıza küçük bir teşekkür nişanı olarak hemşirelerimize karanfil hediye ettik, işlerinde kolaylıklar diledik. Hemşirelerimizin nezdinde bütün sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükran duygularımızı iletiyor, gönülden alkışlarımızı gönderiyoruz. Allah tüm sağlık emekçilerimizden razı olsun.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10