Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alan'dan Tekirdağ TSO Başkanı Günay'a ziyaret

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay'ı ziyaret etti. Başkan Günay, İl Müdürü

Tekirdağ 15.05.2020 16:40:00 0
Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alan

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın makamında gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan’nın yanı sıra İl Müdür Yardımcıları Güler Dülger ve Remzi Altındağ katıldı.

 

“AMACIMIZ TOPLUMU SOSYAL GÜVENLİK ALANINDA BİLİNÇLENDİRMEK”

 

Koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarette Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan yaptığı konuşmada “Sosyal Güvenlik Kurumu’nu paydaşlara tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs’ı içeren hafta ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Sosyal Güvenlik Haftasının amacı paydaşlarımızı, toplumu sosyal güvenlik alanında bilinçlendirmek, kurumumuzca yürütülen faaliyetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmektir.” dedi.

 

“SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

 

Gerçekleştirdikleri ziyaret için heyete teşekkür eden Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye’de kendisini en çok geliştiren kurumlar arasında yer almaktadır. Diğer yandan toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na, içerisinde bulunduğumuz bu hafta nedeniyle tüm tarafların sahip çıkacağına ve kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırıp, vatandaşların memnuniyetini kazanma yolunda gayretli ve özverili çalışma gösterdiğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta İl Müdürümüz Fatma Hanım nezdinde il ve ilçe müdürlüklerindeki kurum çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10