Öğretmenler ihtiyaç sahibi velileri unutmadı

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmen ve idarecileri, Ramazan ayı dolayısıyla maddi durumu düşük olan velilere yönelik örnek bir yardım kampanyası gerçekleştirildi. Yapılan

Kapaklı 15.05.2020 18:04:00 0
Öğretmenler ihtiyaç sahibi velileri unutmadı

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmen ve idarecileri Koronavirüs nedeniyle maddi zorluk yaşayan velilere yardım alışveriş çeki hazırlayarak örnek bir davranışa imza attılar.

 

 

"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, ‘’Peygamber efendimiz (s.a.v.), Ramazan-ı şerifin fazileti hakkında buyuruyor ki: (Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allahü teâlâ, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin [Kadir gecesinin] hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum kalmış sayılır. İyilik etmek fenalıktan sakınmak hususunda birbirinizle yardımlaşın. Günah işlemek ve haddi aşmak üzerinde yardımlaşmayın. (Maide Suresi 2 Ayet ) Bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10