Büyükşehir iki 'sinyalize kavşak' çalışmasını tamamladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'den yapılan açıklama ile Süleymanpaşa'da Hürriyet Mahallesi İbrahim Çandarlızade Caddesi ile Necip Fazıl Caddesi'ndeki kavşaklarda sürdürülen sinyal

Tekirdağ 17.05.2020 12:27:00 0
Büyükşehir iki

Açıklamada, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin, yol güvenliğini artırmaya yönelik yapılan yatay işaretleme ve yol çizgi işaretlemelerinin yanı sıra kavşaklarda ‘sinyalizasyon sistemi’ oluşturma çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi İbrahim Çandarlızade Caddesi ile Necip Fazıl Caddesi Kavşağı’nın, çalışmaların tamamlanması ile birlikte ‘sinyalize kavşak’ olarak hizmete açıldığı duyuruldu. Açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleri ile Tekirdağ için çalıştığı ifade edildi.

 

 

ÇALIŞMALAR AKSATILMADAN SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise hizmete açılan iki sinyalize kavşak ile ilgili "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadeleye öncelik vermekle birlikte diğer çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor.  Bu kapsamda ulaşım dairesi ekiplerimiz de yol güvenliğini artırıcı çalışmalar yapıyor. Sinyalize kavşaklar da bu çalışmalardan biri. Bizler sizin için görevimizin başındayız. Siz lütfen evlerinizde kalın. Bu salgını hep birlikte aşacağız" dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10