İş adamı Oktay Önder'den veryansın

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 3 yıldır yaşayan Çerkezköy'lü iş adamı Oktay Önder'in adına geçtiğimiz günlerde açılan sahte sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a

Çerkezköy 17.05.2020 16:49:00 0
İş adamı Oktay Önder

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde müteahhitlik yapan Çerkezköy'lü iş adamı Oktay Önder kendi ismiyle açılan sahte sosyal medya hesabına sert tepki gösterdi.

 

YARGI ÖNÜNDE HESAP VERSİNLER

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkındaki iğrenç ithamların paylaşılması sonrası duyduğu üzüntüyü dile getiren Oktay Önder, "Benim adımı kullanarak iğrenç paylaşımlar yapan vatan haininin bir an önce bulunarak yargı önünde hesap vermesini istiyorum" diyerek çirkin paylaşımlarla ilgili adının kullanılmış olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

 

Önder, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve onun şanlı ordusuna iyi kötü hizmet etmiş bir subayım. Benim milliyetçiliğime benim vatan sevgimi, benim devlet terbiyemi iyi kötü beni tanıyan herkes bilmektedir. Bu yapılan sadece şahsıma yönelik bir saldırı olduğu kadar, aynı zamanda vatanıma yapılan bir hainliktir ve ihanettir. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına ve bir dönem mensubu olduğum MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye yönelik yapılan çirkin ithamlar ve paylaşımlar asla kabullenmiyorum. Bunu yapan hainleri ve şer odaklarını devletimiz bulacak güçtedir.Ben bireysel evraklarla İç İşleri Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunuyorum. Ayrıca avukatım Yalçın İçöz ise Pazartesi günü Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı'na giderek bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaktır. Kimse kimsenin şahsiyeti ile bu kadar kolay oynayamaz. Unutmamalı ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti halen hukuk devletidir ve kimse de bu konu üstünde değildir. Ayrıca o paylaşımların yayınlandıktan bir süre sonra da kaldırılmasındaki manayı da çözmüş değilim" dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10