NKÜ öğrencileri: İstiklal ve Cumhuriyetin sonsuz bekçileriyiz

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladıkları videoda "Gençliğin Ataâ??

18.05.2020 12:10:00 0
NKÜ öğrencileri: İstiklal ve Cumhuriyetin sonsuz bekçileriyiz

Koronavirüs salgın hastalığı dolayısıyla bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ‘Evde Kal’ çağrılarına uyularak evlerden kutlanıyor. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okuyarak bir video hazırladı. Öğrenciler hazırladıkları bu video ile “İstiklal ve Cumhuriyetin sonsuz bekçileriyiz” mesajı gönderdiler. Hazırlanan videoya Namık Kemal Üniversitesi’nin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

REKTÖR ŞAHİN’İN 19 MAYIS MESAJI

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, bu anlamlı gün dolayısıyla yaptığı açıklamasında öğrencilerin ve aileleri ile Tekirdağlı hemşehrilerinin ve aziz Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak ‘Evde Kal Tekirdağ’ ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısını yineledi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10