Yetim ve öksüz çocuklarını koruma derneğini kurdular

Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur, Trakya'da yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması ve sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlamak amacı

Çerkezköy 20.05.2020 16:28:00 0
Yetim ve öksüz çocuklarını koruma derneğini kurdular

Trakya'da bir ilk olan ve gönüllüler tarafından oluşturulan Tekirdağ Yetim ve Öksüz Çocukları Koruma Derneği Tekirdağ'da kuruldu.

 

"ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"

 

Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı ve Tekirdağ Yetim ve Öksüz Çocuklarını Koruma Derneği Kurucu Başkanı Emin Sungur, "Yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı, hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmayan, tamamı gönüllülerden oluşan Tekirdağ Yetim ve Öksüz Çocuklarını Koruma Derneği, resmi olarak faaliyete geçmiştir. Kurucu başkanlığı şahsım tarafından yapılan bu dernek, yetim ve öksüz çocuklarımızın sadece gıda ve giyim ihtiyaçlarını değil, eğitim ihtiyaçlarını da karşılayacaktır. Ayrıca gerçekleştireceğimiz kurs ve seminerlerle de çocuklarımızın yanında olacağız. İlçelerimizde de şubelerimizi açıp bu yönde çalışmalarımıza da hız vereceğiz. ilk genel kurulumuzu yapıp derneği ileriye götürebilecek arkadaşlara teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10