Dereceye girenlerin ödüllerini Başkan Akay verdi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekl

Çerkezköy 20.05.2020 16:56:00 0
Dereceye girenlerin ödüllerini Başkan Akay verdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Online Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

 

ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

 

Turnuvada Genel Kategoride ilk 3’e giren Mert Taha Dönmez, Metin Sezen ve Yağız Efe Deniz’e Ulu Önder Mutafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabı, kupa ve satranç takımı hediye edildi. Genel kategoride 4’üncü olan Ege Yiğit Çelik, 5’inci olan Muhammed Eren Balıbey, 6’ncı olan Fuat Yaman, 7’nci olan Taner Özmen, 8’inci olan Oğuz Kavak, 9’uncu olan Fatih Çelik ve 10’uncu Ceylan Aslan’a ise madalya ve Nutuk kitabı verildi. 8 Yaş Altı kategoride 1’inci olan Batuhan Kebir’e, 2’nci olan Uras Esiroğlu’na, 3’üncü olan Deniz Kemal Can’a ise kupa ve yapboz hediye edildi. Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen TSF Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik’e de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafnıdan teşekkür plaketi takdim edildi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın Çerkezköy Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini verdiği ziyaretlerde Türkiye Satranç Federasyonu Ömür Çelik de eşlik etti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Vahap Akay, başarılarının devamını diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10