Sağlık Mahallesi 9. sokakta asfalt serimi tamamlandı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlık Mahallesi 9'uncu sokakta kısa bir süre önce başlatılan asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını açıklayarak, Sağlık Mahallesindeki 9â

Ergene 22.05.2020 14:11:00 0
Sağlık Mahallesi 9. sokakta asfalt serimi tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi ortaklığında Sağlık Mahallesi 9’uncu sokakta kısa bir süre önce başlatılan asfaltlama çalışmalarının önce ki gün sona erdiğini ifade eden Başkan Yüksel, 760 metre uzunluğunda ki yola bin 700 ton sıcak asfalt döküldüğünü ve kısa sürede tamamlandığını söyledi. Asfaltlama çalışması yapılan bölgede incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımıza ne söz verdiysek, ne taahhüt ettiysek yapıyoruz yapmaya de devam edeceğiz. Sözümüz söz, Ergene’de asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak” dedi.

 

“1 MİLYON METREKARE PARKE TAŞ YAPTIK”

 

Başkan Yüksel açıklamasına şöyle devam etti: “Yeni kurulan bir belediye olarak ilk dönemimizde İlçemizde 1 milyon metrekare parke taş yaptık, Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerimizde 120 kilometre içme suyu ve 120 kilometre kanal yaptık. İkinci dönemimizde verdiğimiz Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak sözümüzün arkasındayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Sağlık Mahallesi 9’uncu sokakta başlatmış olduğumuz asfaltlama çalışmasını bugün tamamlamış bulunmaktayız, burada ki çalışmamızın ardından 6’ıncı ve 1’inci sokaklarda yol çalışmamız olacak.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10