Mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlandı

Ramazan Bayramı öncesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm mezarlıkların vatandaşların ziyaretlerine hazır hale getirildiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mezarlÄ

Tekirdağ 22.05.2020 14:24:00 0
Mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların mezarlık ziyaretleri için il genelinde bulunan mezarlıklarda dezenfeksiyon işlemleri, ot biçimi, temizlik ve bakım çalışmaları tamamladı ve mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazır hale getirildi. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelinde mezarlık ziyaretlerinde bulunan vatandaşlara maske temin edilmesinin yanı sıra, 3 bin adet Kuran'ı Kerim meali, 5 bin adet de dua ve ilmihal kitabı dağıttı.

 

“HER TÜRLÜ TEDBİR ALINMIŞ DURUMDA”

 

Koronavirüs çalışmaları kapsamında il genelinde tüm mezarlıklarda dezenfekte işlemlerinin aksatılmadan devam ettirildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ramazan Bayramı öncesi, tüm mezarlıklarımız vatandaşlarımızın ziyaretlerine hazır hale getirildi. Temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlarımıza kandil günü kandil simidi dağıtılmasının yanı sıra Kuran'ı Kerim meali ve dua kitapları da hediye edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyaretlerinde herhangi bir sorun yaşamaması için her türlü tedbir alınmış durumda. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10