İl Sağlık Müdürü Becerir, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve beraberindekiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla koronavirüs salgını sürecinde fedakarca ve özveri ile çalışan sağlık personellerini ziyaret eder

Çerkezköy 26.05.2020 18:07:00 0
İl Sağlık Müdürü Becerir, Çerkezköy Devlet Hastanesi

 

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut Demirkıran ve Personel Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

112 KOMUTA MERKEZİ ÇALIŞANLARINA BAYRAM ZİYARETİ

 

Ardından İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir başkanlığında,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut Demirkıran, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Haci Bayram Zengin,  Personel Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hülya Becerir, 112 Komuta Kontrol Merkezinde 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı. Daha sonra İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Becerir ve beraberindekiler bayram ziyaretleri kapsamında Çorlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek buradaki personelinde Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

 

FİLYASYON EKİBİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Koronavirüs salgınında önemli çalışmalar gerçekleştiren koronavirüs Pandemisinin kaynağını araştıran İl Sağlık Müdürlüğü’nün Filyasyon Ekibini de ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Becerir ve beraberindeki heyet, personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10