Çerkezköy'de sağanak etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çerkezköy'de öğlen saatlerinde sağanak etkili olmaya başladı. Zaman zaman etkisini artıran yağış nedeniyle Çerkez

Çerkezköy 28.05.2020 17:51:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy'de dün öğlen saat 12.00’da aniden bastıran ve kısa süre etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken, dışarı tedbirli çıkanlar ise yağmurdan şemsiye kullanarak korundu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava sıcaklıklarının düşeceği yönündeki uyarılarının ardından 12 derece düşen hava sıcaklığının ardından dün öğlen saatlerinde sağanak yağış başladı. Yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağış hızı nedeniyle yollar kısa sürede su ile kaplandı. Kısa süre yağan yağmurun ardından güneş açmasıyla cadde ve sokaklardaki sular çekilmeye başladı. Ancak saat 14.30 sıralarında yağmur gök gürültüsü ile tekrar yağmaya başladı. Sağanak yağışla birlikte birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı.  Sağanak yağış nedeniyle bazı vatandaşlar işyeri ve otobüs duraklarına sığındı. 

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10