Karaağaçspor 1.Amatör Lige yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonu koronavirüs nedeniyle önceki gün yaptığı toplantıda 2.Amatör Liglerin iptal edilmesi kararını aldı. Buna göre Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor

31.05.2020 17:44:00 0
Karaağaçspor 1.Amatör Lige yükseldi

Tekirdağ 2. Amatör Ligi’nde de Kapaklı'yı temsil eden Karaağaçspor, liglerin başlaması ile bir üst lige çıkmayı garantiledi.

 

ÜST LİGE ÇIKAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edip tescil ettiği 2.Amatör Kümelerde şampiyon olan ve bir üst lige yükselen ekipler belli oldu. Buna göre Tekirdağ 2.Amatör Küme'de A grubunda Kumbağspor, Tekirdağ İdmanyurduspor, Bıyıkalispor, B Grubu'nda Karacakılavuzspor, Kazanderespor, C Grubu'nda Karaağaçspor ve Samsun Yaşar Doğuspor, D Grubu'nda Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Pınarspor bir üst lige çıktı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

25 yıllık özlemini bitiren Karaağaçspor'da büyük sevinç yaşanırken, Kulüp Başkanı Eray Güner ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklaması gerçekleştirdi. Karaaağaçspor Başkanı Eray Güner hafta sonunda yaptığı açıklamada " Karaağaçspor'umuzun 25 yıllık makus kaderini değiştiren şampiyonluğumuzu bu sene yaşadık. Ben bu süreçte bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e, takımımızın teknik direktörü Eray hocamıza ve ekip ruhu ile çalışan futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne gelen diğer kulüp başkanlarımıza, sponsorlarımıza ve özellikle Cemal amcamıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zafer bize nasip oldu. Böyle bir pandemi sürecinde yüzümüz bir nebze de olsa güldü" dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞUMUZ İLAN EDİLDİ

 

Pandemi nedeniyle kutlama yapmayacaklarını ifade eden Güner " Takımımız koronavirüs salgını dolayısıyla liglere ara verilmeden önce de en yakın rakibine 5 puan farkla liderliğini sürdürüyordu. ‘Ligler oynanmayacak’ denildiğinde de Karağaaçsporumuz şampiyonluğu tattı. Federasyon bu konuda heyet kararlarını aldı ve TFF’ye gönderdi. Bizlere de şampiyon olduğumuz bilgisi verildi. Tüm hazırlıkları yapabileceğimiz ancak kutlamaların olmayacağı söylendi. Biz de böyle yönetimimiz ile birlikte duyurmak istedik" diye konuştu.

 

‘’TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI’’

 

Liglerin tamamlanmasının ardından yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Güner " Az önce teknik direktörümüz ve yönetimimizle de görüştük. Bugünden sonra tek işimiz 1. Amatör Ligi’nde takımımızı daha ileriye götürmek. Takımımıza alacağımız arkadaşlarımız olacak, oynamayacak arkadaşlarımızla da yollarımızı ayıracağız. Tabi takımdan çıkacak arkadaşlarımızı da hemen bırakmayacağız. İsterlerse teknik kadromuzda kendilerine bir yer verebiliriz. Transfer çalışmalarımız bugün itibariyle başladı" dedi.

 

‘’KARAAĞAÇ’A STADYUM KAZANDIRMAK İSTİYORUZ’’

 

Güner ‘’Kapaklı’da mevcut olan stadımız millet bahçesi olacak. O stadın Karaağaç’a gelmesi ile ilgili bir planımız var. Tam net bir şey yok ama belediye başkanımız ilerleyen aylarda açıklamasını yapacaktır. Karaağaç’a güzel bir stad kazandırmak istiyoruz. Önceki açıklamalarımızda takımımızın hedefinin 3. Lig olduğunu söylemiştik, inşallah önce Süper Amatör ardından BAL olmak üzere bu hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz.’’

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10