Kapaklı'da dere ıslah ve yol çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde dere ıslahı ve temizlik- yol yapım çalışmaları kapsamında Süleymanpaşa Cevizlik Deresi ve Kapaklı Çayır Deresi'ndeki ısla

Kapaklı 7.06.2020 18:14:00 0
Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir tarafından yapılan açıklamaya göre Süleymanpaşa’da çevreyolu paralelindeki Cevizlik Deresi'nin Yeni Sanayi bölümünde ıslah çalışmalarını başlatılırken, Kapaklı’da Çayır Deresi'nde de ıslah ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

 

KAPAKLI ÇAYIR DERESİ ISLAH EDİLİYOR

 

Tekirdağ il genelinde yol çalışmalarının yanı sıra dere ıslahlarına da ağırlık verdiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüs ile mücadelemiz devam ederken diğer çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz Süleymanpaşa ve Kapaklı'da dere ıslahı ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Belirli bir program doğrultusunda ıslah çalışmalarımız devam edecek" dedi.

 

ERBAY CADDESİ'NDE BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin, Kapaklı’nın Erbay Caddesi'nde kısa süre önce başladığı 6 bin 500 metrekarelik SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) Beton yol çalışmalarının tamamlandığını da açıklayan Başkan Albayrak, Tekirdağ genelinde yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Albayrak, "Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz Kapaklı İlçesi Erbay Caddesi'nde beton yol çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında 6 bin 500 metrekare beton yol yapımı gerçekleştirildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde hızla yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz. Kapaklılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10