Şampiyon Karaağaçspor ligde 19 puan topladı

Türkiye Futbol Federasyonu koronavirüs nedeniyle önceki gün yaptığı toplantıda 2.Amatör Liglerin iptal edilmesi kararını almıştı. Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor lig

10.06.2020 14:34:00 0
Şampiyon Karaağaçspor ligde 19 puan topladı

Tekirdağ 2.Amatör Ligden 1.Amatör Lige yükselen Karağaçspor bu sezon oynadığı yedi karşılaşmada sadece bir karşılaşmada puan kaybı yaşadı.

 

LİGE ÜÇ PUAN İLE BAŞLADI

 

Sezona yeni yönetim ve teknik heyet ile şampiyonluk parolası ile başlayan Karaağaçspor ilk hafta deplasmanda Güngörmezspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Karaağaçspor ilerleyen bölümlerde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Ev sahibi ekip Güngörmezspor ise beraberlik için pozisyonlar bulmasına rağmen istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren Karaağaçspor karşılaşmadan da tek golle üstün ayrılarak lige üç puan ile başlamış oldu.

 

RAKİBİNİ İKİ GOLLE GEÇTİ


İlk haftayı üç puan ile kapatan Karaağaçspor ikinci hafta maçında Yıldız Gençlikspor'u konuk etti. Kapaklı'da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Karaağaçspor ilerleyen bölümlerde bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Konuk ekibin beraberlik için yüklendiği dakikalarda organize ataklar geliştiren Karaağaçspor ikinci golü bularak rahatladı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Karaağaçspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN İLE DÖNDÜ

Ligde ikide iki yapan Karaağaçspor üçüncü hafta deplasmanda Çorlu Doğanspor'a konuk oldu. Zirve hesapları yapan rakibi karşısında maça iyi başlayan Karaağaçspor kaydettiği golle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devrede de rakibine pozisyon vermeyen Karaağaçspor kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan rakibi karşısında bir gol daha bulan Karaağaçspor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı.

 

İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

 

Karaağaçspor dördüncü hafta ise zirveyi paylaştığı Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu Çerkezköy deplasmanında maçın hemen başında mağlup duruma düşen Karaağaçspor ilerleyen bölümlerde toparlandı. Üst üste bulduğu iki golle galip duruma gelen Karaağaçspor güçlü rakibi Samsunlular Yaşar Doğuspor'un golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Karaağaçspor bu sezon ki ilk puan kaybını yaşarken, puanını da on yapmıştı.

 

RAKİBİNİ GOLE BOĞDU

 

Karaağaçspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında evinde Küçükyoncalıspor'u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında maça rahat başlayan Karaağaçspor üst üste bulduğu gollerle üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Kalesinde gördüğü gollerle oyun disiplininden kopan Küçükyoncalıspor ise ikinci devrenin ortalarına doğru şeref sayısını buldu. Kalan dakikalarda goller bulmaya devam eden Karaağaçspor karşılaşmadan da 7-1 galip ayrılarak beşinci maçında dördüncü galibiyetini elde etti.

 

ÇOK RAHAT KAZANDI

 

Ligin ilk devresini 13 puanla lider tamamlayan Karaağaçspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Saray temsilcisi Güngörmezspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip kaydettiği üç golle karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Karaağaçspor ligin yedinci haftasında deplasmanda Yıldız Gençlikspor'a konuk oldu. Ligde ikinci sıra mücadelesi veren rakibi karışsında maça müthiş bir başlangıç yapan Karaağaçspor üst üste goller bularak rakibinin direncini kırdı. İkinci devrede de goller bulmaya devam eden Karaağaçspor karşılaşmadan da 7-0 galip ayrılmasını bildi.

 

LİGİ LİDER BİTİRDİ

 

Ülkemizi etkisi altın alan virüs nedeniyle Tekirdağ 2.Amatör Küme'de ligler Mart ayında iptal edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu koronavirüs nedeniyle önceki gün yaptığı toplantıda 2.Amatör Liglerin iptal edilmesi kararını almıştı. Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor ligin tamamlanmasına üç hafta kala şampiyon ilan ederek 1.Amatör Lige yükselmişti. Karaağaçspor ligde oynadığı yedi karşılaşmada 6 galibiyet bir beraberlik elde ederek sezonu 19 puanla tamamladı. Kalesinde üç gol gören Karaağaçspor rakip filelere ise 24 gol kaydetmişti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10