İhtiyaç sahipleri için gönül köprüleri kuruyorlar

Genç Erzurumlular Derneği Eski Başkanı İlyas Akın başlatmış oldukları yardım kampanyası ile yetim öksüz ve durumu olmayan çocuklar için hayırseverler ile birlikte gönül köprüsü kurduklarÄ?

Çerkezköy 10.06.2020 16:23:00 0
İhtiyaç sahipleri için gönül köprüleri kuruyorlar

Kampanya hakkında bilgi veren İlyas Akın, "Değerli Çerkezköylüler iki aydır başlatmış olduğumuz Gönül köprüsü kampanyamıza desteklerinizi bekleriz. Kampanyamızı iki aydır başlattık yetim öksüz ve durumu olmayan çocuklarımız için gönül köprüleri kurmaya yüreklerine dokunmaya çalıştık güzel insanlarında katkı ve katılımıyla Allahın izniyle iyi yerlere getirdik. Kampanyamızın içeriği yetim öksüz durumu olmayan kardeşlerimizi tespit edip, yardımseverler vasıtasıyla ihtiyaçlarını bir nebze olsun giderdik" dedi.

 

"ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE İNANIN"

 

Bugüne kadar 75 çocuğun giyimini ve bir çok ailenin gıda ve ev eşyası ihtiyacını giderdiklerini kaydeden Akın, "Bizlere destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Sizlerden ricamız etrafınızda yetim öksüz durumu olmayan çocuklar var ise bize ulaşın ve yardım yapmak isteseniz bizimle iletişime geçerek ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle sizleri tanıştırırız. Para talebimiz yoktur. Çerkezköy de bir mağaza ile anlaşmamız bulunuyor. Hayırseverler o mağazaya gidip isim ve iletişim bilgilerini bırakıp kaç çocuk giydirmek istediklerini söyleyebilirler. Asıl amacımız kentimizde bulunan bütün öksüz yetim ve durumu olmayan çocuklara ulaşmaktır. Eğer el ele verip kenetlenirsek daha büyük gönül köprüleri kurabiliriz. Çocukların tebessümüne inanın. Dili, ırkı, rengi ne olursa olsun çocuk başkadır. Bir çocuğun yüreğine dokunmaya, tebessümüne ortak olmaya ve gönül köprüsünü büyütmeye herkese davet ediyoruz. Bu zamana kadar bize maddi manevi destek verenlerden Allah razı olsun" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10