Yüksel'in halk günü programları dijitalleşti

Koronavirüsü salgınından önce düzenli olarak Halk Günü programları gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, salgın sürecinde de Halk Günü programlarına Süleymanpaşa

Süleymanpaşa 11.06.2020 14:03:00 0
 Yüksel

Halk Günü programları ile de vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak Gönül Belediyeciliği anlayışını yaşattığını kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, salgın sürecinde sosyal mesafe kuralları gereği gerçekleştirilemeyen Halk Günü programlarını Süleymanpaşa TV ve sosyal medya aracılığıyla düzenli aralıklarla yapılan canlı yayınlarla gerçekleştirdiğini belirtti.

 

YÜKSEL, CANLI YAYINLA VATANDAŞA ULAŞIYOR

 

Halk Günü canlı yayınlarında Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerini, projelerini ve şehri ilgilendiren gelişmeleri vatandaşlarla paylaştığını kaydeden Yüksel, aynı zamanda sosyal medya üzerinden gelen soruları da yanıtlayarak gelen talepleri not aldığını söyledi. Yüksel, “Bildiğiniz gibi göreve başladığımız günden bu yana her zaman sahada olduk. Bütün hizmetlerimizi, çalışmalarımızı bizzat başında durarak takip ediyorum. Bu sırada esnafımızla ve vatandaşlarımızla sürekli iletişim kurabiliyoruz, varsa taleplerinizi, beklentilerinizi ilk elden alabiliyoruz. Halk Günü programlarımızda bir şekilde ulaşamadığımız hemşehrilerimizle bir araya gelme ve onların da taleplerine cevap verebilme olanağı buluyorduk. Salgın nedeniyle bu buluşmalarımızı gerçekleştiremiyoruz.” dedi.

 

“SİZLERLE BULUŞMAYI ÇOK ÖZLEDİM”

 

“Halk Günü programlarımızda sizlerle buluşmayı çok özledim” diyen Yüksel konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “İnşallah yakın zamanda yeniden bir araya geleceğiz ancak bir süre daha sizlerle canlı yayınlarımızda buluşmaya, talep ve beklentilerinizi dinleyerek Süleymanpaşamızın geleceğini birlikte planlamaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Süleymanpaşa TV ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı yayınlanan Halk Günü buluşmalarımıza bekliyorum.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10