Vali Yıldırım yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet önce ki gün bir takım ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Türk Kızılayı'nın 152. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Tekirdağ Kızıl

Tekirdağ 11.06.2020 14:05:00 0
Vali Yıldırım yapımı devam eden çalışmaları inceledi

 

Türk Kızılayı’nın 152. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, Türk Kızılayı’nın 152. kuruluş yıldönümünü kutlayarak Kızılay Tekirdağ Şubesi’nin (Covid-19) salgını dolayısıyla il genelinde gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Başkan Hamiyet Çizen nezdinde tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaretlerinde Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan eşlik etti. Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

YILDIRIM, YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ziyaretleri kapsamında Tarihi Valilik Binası’nda yapımı devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Vali Yıldırım, Tarihi Valilik Binası’nda devam eden restorasyon süreciyle ilgili yüklenici firma yetkililerden bilgi aldı. Restorasyonun bir an önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.  İncelemeleri sırasında Vali Yıldırım’a Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan eşlik etti.

 

 

DEVAM EDEN OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ

 

Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ile birlikte, Süleymanpaşa’da yapımı devam eden ve yüzde 90’ı tamamlanan, 2020-2021 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan, 14 bin metrekarelik alan içerisinde 16 derslik ile 200 öğrencilik pansiyon ve konser salonundan oluşan eğitim binaları kompleksine sahip Güzel Sanatlar Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.  Vali Yıldırım’ın ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdür V. İlhan Koçer ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla da hazır bulundu.

 

YILDIRIM’DAN ÇALIŞMALARI HIZLANDIRIN TALİMATI

 

Vali Yıldırım, inşaatın son durumu hakkında, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Ağırtaş’tan bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi yönünde talimat verdi. Ardından Kızılay tarafından yaptırılan, 4 derslikli, 80 öğrenci kapasiteli anaokulunun inşaatını gezerek Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen’den okul inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığınca yıkım kararı verilmiş Tekirdağ Anadolu Lisesi Pansiyonu ve yıkım tamamlanan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanında incelemelerde bulunarak, yıkım ve sonrası işlemlerde gerekli tedbirler alınması ve güvenliğin ön planda tutulması yönünde talimat verdi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10