Akay: Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, derneğin 2019 yılı Mayıs Ayı itibarıyla 2020 yılı Mayıs ayına kadar bir yıllık dernek faaliyetleri hakkında açıklama yaptı.

Çerkezköy 11.06.2020 17:14:00 0
Akay: Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum

Dernek Başkanı Murat Akay, “Derneğimizin 2019 yılı Mayıs ayında yaptığımız genel kurul sonucu yeni seçilen yönetim kurulumuzun 2020 Mayıs ayı itibarıyla bir yıl içinde Çerkezköy halkımızın yararına gerçekleştirdiği faaliyetler için başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm dernek üyelerimiz ve bağışçılarımıza ve bizlere her zaman maddi ve manevi destekte bulunanlara canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

2019 YILI FAALİYETLERİNİ AÇIKLADI

 

2019 yılı Mayıs’ından 2020 Mayıs ayına kadar yaptıkları dernek çalışmalarını dile getiren Akay, “2019 yılı ramazan ayında halka açık olarak gönül dostu bin kişiye iftar verdik. Hazırlanan iftar programında fazla yaptırdığımız ve hiç açılmamış iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi ailelere o akşam sıcak yemek olarak dağıttık. Bağışçılarımızdan gelen talep üzerine Mevlana İlkokulu’nda okuyan yoksul ailelerin çocukları olan 50 ihtiyaç sahibi öğrenciyi giydirdik. Yine çok az kullanılmış ve temiz giysileri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Mevlana İlkokulu yararına yemek düzenleyip yapılan bağışlarla Mevlana ilkokulunda bulunan atıl durumdaki kütüphanenin yenilenmesi projesini gerçekleştirdik.” dedi.

 

240 AİLEYE GIDA YARDIMI

 

Mevlana İlkokulu yararına gerçekleştirilen yemek programında gazileri, engelli vatandaşları ve okul öğretmenlerini davet ederek onları misafir ettiklerini kaydeden Akay, “Davetlilerimizin güzel bir akşam geçirmelerini sağladık. Yine Mevlana İlkokulu’na ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere bağışçılarımızın verdiği ayakkabı yardımını ulaştırdık. Ülkemizde ve dünyada salgın durumuna ulaşan Covid19 pandemi sürecinde Çerkezköy’de bulunan ihtiyaç sahibi 240 aileye gıda yardımında bulunarak onların bir nebze bu günlerdeki sorunlarını çözmeye çalıştık.” diye konuştu.

 

50 ADET FISTIK ÇAMI DİKİMİ YAPILDI

 

Akay açıklamasının sonunda şunları söyledi: “Yeşil bir Çerkezköy ve temiz bir hava için Mevlana İlkokulu’nda öğrencilerimiz ile birlikte onlarında çevre bilincini idrak etmeleri için 50 adet fıstık çamı dikimini gerçekleştirdik. Üye sayımızı artırdık. Diyarbakır köylerinde bulunan bir kütüphaneye kitap yardımında bulunduk. Birçok derneğin projelerine destek olarak projelerin gerçekleşmesine katkıda bulunduk. Bahsettiğim bu çalışmaları arttırarak Çerkezköyümüze, topluma yararlı olmaya devam edeceğiz.”

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10