Çerkezköy'de sağanak etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çerkezköy'de öğlen saatlerinde sağanak etkili olmaya başladı. Zaman zaman etkisini artıran yağış nedeniyle Çerkez

Çerkezköy 11.06.2020 17:22:00 0
Çerkezköy

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Tekirdağ ve ilçelerinde sağanak etkili oldu.Çerkezköy'de aniden bastıran şiddetli yağmur ile cadde ve sokaklar, göle dönerken, sürücüler de trafikte ilerlemekte zorlandı.

 

HAZIRLIKSIZ YAKALANDILAR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sağanak yağış  Çerkezköy’de öğlen saatlerinde etkisini gösterdi.Sağanak yağışla birlikte birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Sağanak yağış nedeniyle ilçenin trafik yoğunlunun en fazla olduğu caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi, Atatürk Viyadüğü girişi ile Hükümet Caddesi'nin bir bölümü ile bazı sokaklar göle dönerken, sürücülerde zam zaman zor anlar yaşadı.  İlçe merkezinde öğleden sonra sağanak zaman zaman şiddetini artırırken, bazı vatandaşlar işyeri ve otobüs duraklarına sığındı.  Polis ve zabıta ekipleri su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte zorlanan sürücülere herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için uyarılarda bulundu. Gün içinde bir saat etkili olan sağanak yağışın ardından güneş yüzünü tekrar gösterirken, yetkililer ise yağışın Çerkezköy'de hafta sonuna kadar etkili olacağını kaydettiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10