İYİ Partili Terzi: Tekirdağ'a olan aşkımızla hizmete talibim

İYİ Parti Tekirdağ Kurucu Üyesi Şaban Terzi, Süleymanpaşa'da bir otel'de saat 11.00'de düzenlenen basın toplantısında Temmuz ayında yapılacak İYİ Parti Tekirdağ Olağan Kongresi'nde Ä

Tekirdağ 13.06.2020 14:03:00 0
İYİ Partili Terzi: Tekirdağ

 

 

İYİ Parti Tekirdağ Kurucu Üyesi düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklama ile 19 Temmuz tarihinde yapılması planlanan İYİ Parti Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.  İl Başkan Yardımcısı Terzi, açıklamasında Tekirdağ’ı ve İYİ Parti’nin kendisine vereceği görev ile kente ve halka hak ettikleri şekilde hizmet etmek için ilk adımı heyecanla attığını söyledi. Adaylığını açıklayan Terzi, “Karşılık beklemeksizin, şahsi bir çıkar gütmeksizin yapılan ve yapılacak hizmetlerin kutsallığını benimseyen, İYİ Partimizin genç bir üyesi olarak aydın, dinamik, güçlü ve vizyon sahibi bir kadro ile, şevk ve heyecanla Tekirdağ’a ve partime hizmete talibim.” dedi.

 

“ADİL VE DEMOKRATİK BİR YAKLAŞIMI BENİMSİYORUZ”

 

Tekirdağ’ı her alanda hak ettiği yere getirmek için akılcı, somut, dinamik ve iyi planlanmış bir yol haritası ile ilerlemek gerektiğini vurgulayan Terzi, “Sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı biliyorum ve bunları çözmek için gereken irade ve ekibe sahibim. Partimizin ilkeleri ve inancı doğrultusunda dava bilinci ile şehrimizdeki hacmini genişleterek, demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktır. Toparlayıcı, adil, ayrıştırmayan, demokratik bir yaklaşımı benimseyerek, yapıcı üslubumuzla, inancımızla, gücümüzle ve Tekirdağ’a olan aşkımızla sizlere hizmete talibim.” diye konuştu.

 

 

GÜNEŞ BU KEZ TEKİRDAĞ’DAN DOĞACAK

 

“Daha mutlu bir Tekirdağ için yeni ve çok güzel bir yola çıkıyoruz” diyerek açıklamasını sürdüren Terzi, “Biz bu yolda hep beraber, hep birlikte yürüyeceğiz, hep beraber kazanacağız. Gücümüz hep beraber zafere koşmak; tek hayalimiz İYİ Parti olarak milletin temsilcisi olabilmek; tek hırsımız İYİ günlere ulaşmak olmalı. “Zafer İYİ Parti’nin, kurtuluş milletin” diyeceğimiz o günleri hayal ediyorum. Tek hedefim ve ebedi hayalim birlik içerisinde, “İYİ” ol mak, tüm ülkemize ışık, umut olmak. Güneş bu kez Tekirdağ’dan doğacak. Bu hayale ulaşabilmemiz için kat etmemiz gereken yolda, Şaban Terzi olarak, yorulmadan, usanmadan, inançla, sabırla yürümeye adayım. İnancınız inancım, yolunuz yolumdur. Hep beraber İYİ günlere.” ifadeleri ile açıklamasına son verdi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU                                                                                            

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10