Başkan Çetin muhtarla görüş alışverişinde bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda BaÅ

14.06.2020 09:56:00 0
Başkan Çetin muhtarla görüş alışverişinde bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da görev yapan mahalle muhtarları ile toplantıda buluştu. Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda önce pandemi sürecinde yapılan çalışmaları özetleyen Başkan Çetin, ardından da projelerde gelinen son durumu muhtarlarla paylaştı.

 

MUHTARLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELMEK İSTEDİK

 

Toplantıda konuşan mahalle muhtarları mahallelerinde yaşanan sorunları ve isteklerini dile getirerek, belediyenin yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Çetin’e teşekkürlerini iletti. Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte muhtarlarla bir araya geldiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " Projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunarak muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Özveriyle çalışan ve hemşehrilerimizle aramızda gönül köprüsü olan kıymetli muhtarlarımız ile daha sık bir araya gelerek Kapaklımızı hep birlikte güzelleştireceğiz" diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10