Arabalı sinema etkinliğine 3. haftada da yoğun ilgi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği, hafta sonu Tekirdağ'ı etkisi altına alan sağanak yağışa rağmen vatandaÅ

Süleymanpaşa 15.06.2020 06:51:00 0
Arabalı sinema etkinliğine 3. haftada da yoğun ilgi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada geçen yıl yaz boyunca düzenlenen açık hava sineması etkinliğinin, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle arabalı sinema formatına dönüştürüldüğü ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmeden gerçekleştirilmeye başlandığı ifade edildi. Etkinliğin üçüncü haftasında da büyük ilgi gördüğü belirtildi.

 

ORGANİZE İŞLER FİLMİ GÖSTERİLDİ

 

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, son yılların en çok izlenen ve en beğenilen filmlerinden biri olan Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filmin gösteriminin yapıldığı etkinlikte, Süleymanpaşalılar kendi araçları içinde sinema keyfini doyasıya yaşadı. Yağmura rağmen gösterimin yapıldığı sahil dolgu alanı araçlarla doldu. Arabası olmayan vatandaşlar da alanın her iki yanında yağmura aldırmadan filmi takip etti. Açık Hava Arabalı Sinema etkinliğinin yaz boyunca süreceği belirtilirken, her hafta yeni filmlerle sinema keyfinin yaşanmaya devam edeceği ifade edildi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10