Malkara Meclisi 2. oturumu tamamladı

Malkara Belediye Meclisi, Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2. birleşimini Malkara Belediye Meclis Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında dün saat 10.00'da Düğün Salonu'

Malkara 17.06.2020 13:37:00 0
Malkara Meclisi 2. oturumu tamamladı

 

Saygı duruşu ile başlayan Malkara Belediye Meclisi’nin, Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile devam etti.

 

KREDİ YOLU İLE BORÇLANMA OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

 

İkinci birleşimde görüşülen gündem maddelerinden ilki 2019 Mali Yılı Kesin Hesabı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu oldu. Rapor mecliste görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Kredi Yolu ile Borçlanma hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Bütçe Aktarması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu, Öztrak Parkı Ücret Tarifesinin 2020 Yılı Gelir Tarife Cetveline Eklenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu, Yol Harcamalarına Katılma Payı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu ise mecliste görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gazibey Mahallesi ada: 218, parsel: e, f ve g no’lu taşınmazların b, c ve d olarak belirtilen kısımların Maliye Hazinesine bedelsiz devri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu da oy birliği ile kabul edildi.

 

KİRA ERTELEMELERİ RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Kira Ertelemeleri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu oy birliği ile kabul edilirken, Yüksekliği Serbest Olan Adalarda Yükseklik Düzenlemesi hakkındaki İmar Komisyon raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Son olarak mecliste Otopark Alanların Tespiti hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10