Karadeniz Mahallesi'nde çamurlu yollar temizlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde düzenli olarak dezenfeksiyon faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Barbaros Mahallesin'de ç

Süleymanpaşa 17.06.2020 12:41:00 0
Karadeniz Mahallesi

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamayda, yaz mevsiminin etkisini hissettirmeye başlaması ile birlikte yazlık konutların yoğunlukta olduğu mahallelerde yaşanan nüfus artışı dolayısıyla bu mahallelerdeki çalışmalara öncelik verildiği belirtilerek, Barbaros Mahallesi’nde cadde ve sokakların yanı sıra çocukların kullandığı okul bahçeleri ve çocuk parklarının da dezenfekte edildiği ifade edildi.

 

KARADENİZ MAHALLESİ’NDE ÇAMURLU YOLLAR YIKANDI

 

Açıklamada ekiplerin, Karadeniz Mahallesi’nde de program dâhilinde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdikleri ifade edilerek, Karadeniz Mahallesi’nde aşırı yağmur yağışları nedeniyle çamurla kaplanan bazı yollarda ise yıkama çalışması yapıldığı ve olası kaza risklerinin önüne geçildiği belirtildi. Her iki mahallede de çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

 

YÜKSEL: ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili şunları söyledi: “Salgınla mücadelemiz şartlar ne olursa olsun, bu illet gündemimizden ve hayatımızdan tamamen çıkıncaya kadar sürecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu süreçte belediye olarak dezenfekte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aynı şekilde kapı kapı dolaşarak maske dağıtımımızı da sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin de bu çabalarımıza eşlik ederek kişisel önlemlerini almaya, sosyal mesafe kurallarına uymaya ve maske kullanmaya özen göstereceklerinden eminim. Çaresi bulununcaya kadar bu hastalığın hayatımızın bir parçası olarak kalacağının ve bununla yaşamaya devam etmek zorunda olduğumuzun bilincinde olmak durumundayız.”

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10