Vali Yıldırım Şarköy'de halkla buluştu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, önceki gün Şarköy'de bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Vali Yıldırım, Şarköy'de adaçayı ve kiraz hasadı yapan çiftçileri, Şehi

Şarköy 18.06.2020 10:45:00 0
Vali Yıldırım Şarköy

 Vali Aziz Yıldırım, Şarköy’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal ile birlikte Şarköy’ün Gaziköy Mahallesi’nde Tarım İl Müdürlüğü’nün destekleriyle 250 dekar alanda yapılan adaçayı hasadı ve Çınarlı Mahallesi’nde kiraz hasadına katıldı.  Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti.

 

“HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Ada çayı hasadı yapan çiftçilerle bir araya gelen Vali Yıldırım, çiftçilerle sohbet ederek adaçayı topladı. Vali Yıldırım burada yaptığı konuşmada “Bugün Şarköy’deyiz çiftçilerimiz burada adaçayı hasadı yapıyor. Bizlerde onları ziyaret ederek ada çayı ve hasat hakkında sohbet ettik. Üreticilerimiz hasat ettikleri ada çaylarını satıcıların alacağı şekilde hazırlıyor. Çiftçilerimiz hasatla tarlaya gelip verdikleri emeklerin karşılığını alıyor. Burada emek veren bütün çiftçilerimizi kutluyorum. Çiftçilerimiz Atatürk’ün de dediği gibi köylü bu milletin efendisi. İyi ki çiftçilerimiz var iyi ki bu şekilde üretimlerine devam ediyorlar.  Her zaman çiftçilerimizin yanındayız. İhtiyaçları olduğu zaman ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu. Vali Yıldırım, çiftçilere hasatlarının bol ve bereketli olmasını temenni etti.

 

ŞEHİT DEMİR’İN AİLESİNE  ZİYARET 

 

Daha sonra Vali Aziz Yıldırım, 1990 yılında Kilis’te sınırda askerlik yaparken kaçakçıların açtığı ateş sonucu şehit düşen Jandarma Çavuş Dinçer Demir’in ailesine ziyarette bulundu. Ziyarette Şehit Demir için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehit ailesi ile konuşan Vali Yıldırım; “Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız.” dedi. Yıldırım’a ziyaret sırasında Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı  Kıd. Albay Osman Kılıç ve Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal eşlik etti. 

 

HALKLA BULUŞTU

 

Vali Aziz Yıldırım, Şarköy’deki ziyaretlerine “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Çınarlı Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Vali Yıldırım,  burada Mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinledi. Dile getirilen sıkıntılar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Yıldırım, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10