Albayrak: Dere geçişlerine üst sel geçitleri yapılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çiftçilerin ekim, ilaçlama, gübreleme ve hasat gibi işlemlerden dolayı tarlalarına gitmek için kullandıkları dere geçişlerinde herhangi bir sorun ya

Tekirdağ 19.06.2020 10:14:00 0
Albayrak: Dere geçişlerine üst sel geçitleri yapılıyor

 

Çiftçilerin üretimde yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Saray’ın Karabürçek Mahallesi’ne 2, Kapaklı İlçesi Karlı Mahallesi’nde 2 adet üst sel geçidinin yapımının tamamlandığını belirtti. Albayrak, Süleymanpaşa'nın Semetli, Oğuzlu ve Taşumurca Mahalleleri ile Şarköy ilçesinin Yaylaköy Mahallesi’ne toplam 8 adet üst sel geçidinin ise Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tamamlanarak çiftçilerin hizmetine sunulacağını söyledi.

 

“ÇİFTÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Albayrak, tarım ve hayvancılığın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonları arasında yer aldığını ifade ederek şunları söyledi: “Göreve geldiğimi günden bugüne tarım ve hayvancılık alanında diğer büyükşehir belediyelerine örnek olan projeleri hayata geçirdik. Çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. 2019 yılında Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi’ne kazandırdığımız 3 adet üst sel geçidine yenilerini ekliyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. "dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10