Turnuvada başvurular yarın bitiyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası kayıtları 26 Haziran Cuma günü saat 17.00'da sona eriyor. Turnuvaya katılımın ücretsiz olduğunu kaydeden ÇerkezkÃ

25.06.2020 13:31:00 0
Turnuvada başvurular yarın bitiyor

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir ara verdiği sportif faaliyetlerine, 4-5 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği Ayak Tenisi Turnuvası ile yeniden başlıyor.

 

MÜRACAAT EDEBİLİRLER

 

Çerkezköy Belediyesi 1. Ayak Tenisi Turnuvası kayıtlarının 15 Haziran Pazartesi günü başladıığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ayak Tenisi Turnuvamız Genel (19 Yaş ve Üzeri) kategoride gerçekleştirilecek. Takımların çiftler olarak mücadele edeceği turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlarımız, 26 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na müracaat edebilir. Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası’nda, katılım olması halinde kadınlar için de kategori açılacak. Takımlarımız 2 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşacak. Maçlar 3 set üzerinden oynanacak olup, bir sette 11 sayı alan takım, o seti kazanmış sayılacak. 3 setten 2’sinin kazanan takım, rakibini elemiş olacak” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYA VERİLECEK

 

Her takımın kendi forma rengini belirlemesi gerektiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, "Kartal Tepe Piknik Alanı Güreş Sahası’nda yapılacak olan turnuvamıza katılım ücretsizdir. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalya takdim edilecektir. Tüm sporseverleri 1. Çerkezköy Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası’na katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10