Yüksel: Ankara'dan büyük sürprizlerle dönüyoruz

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Salı gününden itibaren Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yüksel, ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u, CHP Tekird

Süleymanpaşa 25.06.2020 15:44:00 0
Yüksel: Ankara

 

 

Belediye Başkanı Yüksel, Ankara ziyaretlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret ederek başladı. Ziyarette Yüksel’e, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı eşlik etti. Meclis başkanlığı makamında gerçekleşen ziyaret ile ilgili Yüksel, “TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamıza, yeni dönem TBMM Başkan adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Süleymanpaşa’da yürüttüğümüz proje ve hizmetlerimize ilişkin brifing verdiğimiz Meclis Başkanımıza, destekleri için teşekkürlerimizi arz ettik” dedi.

 

 

YEL VE KONCAGÜL İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ziyaretlerine devam eden Yüksel, TBMM bahçesinde Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile bir araya geldi. Yüksel, vekiller ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Yüksel, ziyaret ile ilgili “Sn. Bakanımıza, görev süresi boyunca ilimizde ve şehrimizde gerçekleşmesine destek verdiği spor yatırımları dolayısıyla, hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi sunduk.” açıklamasını yaptı.

 

 

MİLLETVEKİLİ AYGUN İLE GÖRÜŞTÜ

Cüneyt Yüksel, Ankara temasları kapsamında CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’u da, TBMM’ndeki makamında ziyaret etti. Yüksel, TBMM Başkanlık Divanı seçiminde, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilen Aygun’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

SAĞLIK BAKANI KOCA’YI ZİYARET ETTİ

Ankara ziyaretleri kapsamında Yüksel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Yüksel,  “Sn. Bakanımız’ın hemşehrilerimize selamları var. TBMM Meclis Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop’un selamlarını ilettiğimiz ziyarette, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Koncagül, ilimizin Sağlık Bakanlığı’nı ilgilendiren konuları hakkında talep ve beklentilerini iletti. Biz de, Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştireceğimiz yatırımlar konusunda kıymetli Bakanımızdan destek istedik. Çok Kıymetli Meclis Başkanımız Prof.Dr. Mustafa Şentop’a, Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimize ve Teşkilatlarımıza çok teşekkür ederim. Ankara’dan büyük sürprizlerle dönüyoruz.” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10