Minik Yağmur'a polisten doğum günü sürprizi

Devriye görevini yürüten polis ekiplerinin çaldığı siren seslerinden korkan Şarköy'de yaşayan Tiftik çiftinin 6 yaşındaki kızı Yağmur'a emniyet müdürlüğü personeli doğum gü

Şarköy 25.06.2020 16:58:00 0
Minik Yağmur

Yağmur Tiftik'in annesi Nesrin Tiftik, polis ekiplerinin devriye görevi sırasında her siren sesi duyduğunda korkup eve kapandığını belirterek çocuğunu bu durumdan kurtarmak için Şarköy Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak yardım istediğini ifade etti. Yardım talebi üzerine polis ekipleri, bir çalışma yaparak Yağmur'un doğum gününde bir sürpriz organize etti. Polisler bir pasta alarak Yağmur’un evine doğum gününü kutlamaya gitti. Polis ekiplerini karşısında gören minik Yağmur, kendisini verilen hediyelere çok sevinip, doğum günü pastasını da onlarla birlikte kesti.

 

“O KORKUYU DA ÜZERİNDE ATMIŞ OLDU”

 

Anne Nesrin Tiftik, kızı Yağmur’un sokağa oyun oynamak için çıktığı sırada polislerin siren seslerinden korktuğunu ve bunu üzerinden atamadığını belirterek, yardım istediğini belirtti. Tiftik, "Kızım oynamak için sokağa çıkmıştı. Saati biraz geçince sokaktan geçen polis ekipleri tarafından siren sesiyle eve gitmeleri için uyarıldı. Bu çocukta polislere karşı bir korku oluşturdu. Televizyonda bile siren sesi duysa korkarak saklanıyordu. 155'i arayarak yardım istedim. Kızımın doğum gününde ona sürpriz yaparak polisler eve gelerek doğum günü pastası verdiler. Birlikte doğum gününü kutladık. O korkuyu da üzerinde atmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10