Çerkezköy'de suç örgütüne operasyon 13 gözaltı

Çerkezköy'de nitelikli yağma, tefecilik, ihaleye fesat karıştırmanın da aralarında bulunduğu suç örgütüne yönelik polisin düzenlediği operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli

Çerkezköy 26.06.2020 15:14:00 0
Çerkezköy

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Grup Amirliği ekipleri, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında 'Suç işlemek için örgüt kurma, örgüte üye olma, nitelikli yağma, tefecilik, ihaleye fesat karıştırma ve resmi belgede sahtecilik' yaptıkları belirlenen şüphelilerin adresleri polis ekipleri tarafından tek tek belirlendi. Teknik ve fiziki takip yapılan şüphelilere yönelik Çerkezköy'de eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 8 ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirilirken, olayla ilgili 13 şüpheli gözaltına alındı.

 

PENCEREDEN ATLADI

 

Şüpheliler arasında bulunan S.G., evine polisin geldiği görünce oturduğu binanın 3'üncü kat penceresinden atlayarak kaçmaya çalıştı. Üçüncü kattan yere düşen S.G.'nin belinde kırık meydana geldi. Polis tarafından yakalanan S.G.'nin 'Yol kesmek suretiyle silahla birden fazla kişi ile yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve birçok suçtan da aranması olduğu belirlendi. Gözaltındaki şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10