Albayrak hafta mesaisine Hayrabolu'da başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün mesaisine sabahın erken saatlerinde gittiği Hayrabolu'da başladı. Başkan Kadir Albayrak, ilçede yapımı devam eden Sosyal ve Sportif Tesisi projele

Hayrabolu 29.06.2020 14:26:00 0
Albayrak hafta mesaisine Hayrabolu

 

 

Çalışmalarına sabah saat 05.00’de gittiği Hayrabolu’da başlayan Kadir Albayrak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Günaydın Sevgili Tekirdağlı hemşehrilerim, günaydın Türkiye; Saat 05.00. Bugün Hayrabolu ilçemizdeyiz. Saat 10.00’ a kadar çalışmalarımıza Hayrabolu İlçemizde devam edeceğiz. Saat 10.00 da Süleymanpaşa İlçemizde sahil dolgu alanında vatandaşlarımıza arı kovanı dağıtımı gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.

 

YÜKLENİCİ FİRMADAN BİLGİ ALDI

 

Başkan Albayrak, Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ile Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisi projelerinin devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yüklenici firmadan bilgi alan Albayrak, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. İncelemeler hakkında açıklama yapan Albayrak, “İlçemize kazandıracağımız bu güzel projelerden Katlı Yeraltı Otoparkımız'ın, açılışını büyük bir gururla 29 Ekim 2020 Cumhuriyet Bayramı’mızda gerçekleştireceğiz. İlçemize, şehrimize ve tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANI İNAN’I ZİYARET ETTİ

 

İncelemelerin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan'ı makamında ziyaret eden Albayrak,  ziyarette ilçede tamamlanan ve planlanan hizmet ve yatırımlarla ilgi değerlendirmelerde bulundu. Dr. Osman İnan'a misafirperverliği için teşekkür eden Albayrak, “Kentimize değer katacak projeleri hayata geçirmek adına çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10