Albayrak, mesaisine Malkara'da devam etti

Mesaisine dün sabahın erken saatlerinde Malkara'da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir takım temasların yanı sıra Malkara Çavuşköy Et Konbina Tesisi, Malkara Otobüs Terminal

Malkara 30.06.2020 13:23:00 0
Albayrak, mesaisine Malkara

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Malkara ziyaretleri sırasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Alkaya, Daire Başkanları Alpaslan Kurtoğlu, Hikmet Erzincanlı, Erdin Eral ve Hasan Bayram eşlik etti.

 

"KURBAN BAYRAMI’NDA VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAK"

 

Beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Albayrak, Malkara temaslarına ve incelemeleri Malkara Çavuşköy Et Konbina Tesisi’nden başladı. Tesiste incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, hazırlık çalışmalarında son aşamaya geldiğini ve tesisin Kurban Bayramı’nda tam teşekküllü olarak vatandaşların hizmetinde olacağını kaydetti. Malkara mesaisinde ikinci durağı Malkara Otobüs Terminali olan Başkan Albayrak, burada bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Albayrak, terminal ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek “Halkımıza kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 

“TEKİRDAĞ'IN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Malkara temasları hakkında yaptığı açıklamada, “11 ilçemizde önemli projelere imza atıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızla Tekirdağ'ın kaderini değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Günlük mesaimize Saat 05.00-23.00 olarak devam ediyoruz. Bugün de Malkara'dayız. Her şey Tekirdağ için her şey halkımız için. Bizi bu göreve layık gören halkımıza borcumuzu ödemek için bundan sonra da gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

YURDAKUL'A MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Malkara mesaisini Birlik Yem fabrikasında gerçekleştirilen toplantı ile tamamlayan Albayrak, şunları söyledi: “İlçemizde devam eden tüm çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyemizin yöneticileri ve İlçe Belediyemizin yöneticileri ile birlikte genel durum değerlendirmesi yaptık. İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Yurdakul'a misafirperverliği için teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza ve İlçemize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmanın kararlılığı içerisindeyiz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10