Malkara Meclisi gündem maddelerini karara bağladı

Malkara Belediye Meclisi, Malkara Belediye Meclis Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında 1 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısını Belediye Düğün Salonuâ€

Malkara 2.07.2020 13:56:00 0
Malkara Meclisi gündem maddelerini karara bağladı

 

Belediye meclis üyeleri maske takarak geldikleri Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’na ateşleri ölçülerek salona alınırken, oturma düzeni ise sosyal mesafe kuralına uygun oluşturuldu. Saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısı açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile devam etti.

 

3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin ilk maddesinde yer alan Malkara Belediyesi’nin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Yönetmelik Taslağı ve Onayı hakkındaki yazısı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Ardından 2. gündem maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Balabancık Mahallesi 5 Yıllık İmar Programı hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonu’na oy birliği ile havale edilirken, gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Kentsel Donatı Elemanları Plan Notu hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Gündem maddelerinin görüşmesinden sonra yapılan ara komisyonun ardından İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

GÜNDEM DIŞI 2 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Daha sonra Meclis toplantısında gündem dışı 2 madde görüşüldü. Bu kapsamda ilk gündem dışı maddede yer alan Yüksekliği serbest olan adalarda yükseklik düzenlenmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı 2. Madde olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Kat Sayısı Belirlenmesi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10