Akköse'den Yurdakul'a ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse'yi önceki gün saat 11.00'de Malkara Belediyesi başkanlık makamında ağırladÄ

Malkara 3.07.2020 14:16:00 0
Akköse

Gerçekleştirilen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı ve İsmail Akkaya'nın da yer adı. Karşılıklı sohbetin sürdüğü ziyarette Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

ÇİNİ İŞLEMESİ İSTANBUL SİLÜETİ HEDİYE ETTİ

 

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da selamlarını ileterek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a,  el işçiliği ile yapılan Çini İşlemesi İstanbul Silüeti'ni ziyaretin anısına hediye etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise gerçekleştirilen ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10