Kural ihlali ucuz atlatıldı

Cengiz Topel Caddesi Beyaz Konak önündeki kavşakta kural ihlali yapan 3 sürücü kaza yaptı. Kavşakta bir sürücü kural ihlali yapınca üç araç birbirine girdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan araç iÃ?

Çerkezköy 6.07.2020 15:55:00 0
Kural ihlali ucuz atlatıldı

 

Saat 15.00 sularında meydana gelen yaralamalı trafik kazası ucuz atlatıldı. 3 aracın karıştığı trafik kazasında şans eseri ağır yaralanan olmadı. Maddi hasarlı kazada orta refüjdeki yeşil alanda bulunan bir ağaç ve yön levhası ise kaza sırasında çarpmanın etkisiyle devrildi.

 

ŞANS ESERİ KURTULDULAR

 

Cengiz Topel Caddesi’nde Tepe Emlak Konutları yönüne seyir halindeki 59 JF 912 plakalı araç sürücüsü Abdülhalim Soyer,  Ercan Soğuksu ve eşinin bulunduğu 34 BSH 622 plakalı araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada orta refüje çıktı. Kazaya karışan 34 TG 011 plakalı aracın sürücüsü Ergün Gültekin de kazayı fark edip diğer sürücülere çarpmamak için kaldırıma çarparak orta refüje çıktı.  Araçlardan biri yol ortasında kalırken, iki araçta orta refüjde durabildi. Kazada Ercan Soğuksu ve eşi, Abdülhalim Soyer ve eşi, Ergün Gültekin şans eseri hafif yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle bir ağaç ile birlikte yön levhası kökünden sökülürken, kazaya karışan 59 JF 912, 34 TG 011, 4 BSH 622 plakalı araçlar olay yerine gelen çekiciler ile kaldırıldı.

 

YETKİLİLERDEN KALICI ÖNLEM ALMASINI İSTEDİLER

 

Kaza yerine sevk edilen 112 ekipleri, hafif yaralanan sürücü ve yolculara müdahale etti. Kısa süreli kapanan yolda, polis ve zabıta ekiplerinin yönlendirmeleri ile trafik akışı sağlandı. Çekiciler ile olay yerinden kaldırılan araçların ardından yarım saatlik bir aksamının yaşandığı Cengiz Topel Caddesi’nde trafik normal akışına döndü. Daha önce de burada kazaların yaşandığını ve kavşaktaki ışık eksikliğinin bu tip kazalara davetiye çıkardığını kaydeden sürücüler, bu tip kavşaklarda yetkililerin kalıcı önlem almasını istedi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10