Halk toplantısı Bağlık Mahallesi'nde yapıldı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen halk toplantısı bu ay Bağlık  Mahallesi'nde yapıldı. Kaymakam Atilla Selami Abban, gerçekleşen halk toplantısında vatandaşla

8.07.2020 16:10:00 0
Halk toplantısı Bağlık Mahallesi

 

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, istek, öneri ve şikayetlerine çözüm bulmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantılarına koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre ara verilmişti. 1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci kapsamında Çerkezköy’de halk toplantıları yeniden yapılmaya başlandı.

 

"SIKINTI VE TALEPLERİNİZİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen Temmuz Ayı Halk Toplantısı’na Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Serkan Yörükoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Açık Kapı personelleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban "Bu toplantılarda sıkıntılarınızı ve taleplerinizi çözmeye çalışyoruz. Bu toplantılar sıkıntılarınızı çözebilmeniz adına bir fırsat. Bizler devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Vatandaşlarımız düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza katılarak çözüme kavuşturamadıkları sıkıntılarını bizlere iletebilirler, bizler de imkanlarımız elverdiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışırız" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10