7 bin metrekare sıcak asfalt serimi yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında Pazartesi günü İstasyon Mahallesi'nde başlatılan sıcak asfalt (BSK) yol yapım çalÄ?

Tekirdağ 8.07.2020 16:19:00 0
7 bin metrekare sıcak asfalt serimi yapılacak

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Çerkezköy İstasyon Mahallesi Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde toplam 7 bin metrekare BSK serimi gerçekleştirileceği belirtildi. 6 Temmuz Pazartesi günü başlatılan çalışma çerçevesinde şu ana kadar 2 bin metrekare BSK seriminin tamamlandığını kaydeden yetkililer, Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

 

“BSK SERİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

İl genelinde sürdürülen yol yapım çalışmaları ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak şu açıklamayı yaptı: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem verdik. Bu konudaki çalışmalarımızı ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda devam ettiriyoruz. Çerkezköy ilçemizdeki Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde de sıcak BSK serim çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmanın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10