"Ergene'nin sokakları güzelleşecek"

Cadde ve sokaklarda yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardında

Ergene 8.07.2020 16:26:00 0

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşiltepe Mahallesi Ulubatlı Sokak ve Ortaç Sokak üzerinde kilit parke taşı ve kaldırım yapımı çalışmalarına devam ediyor.

 

“YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yol ve kaldırım çalışmalarının süreceğini belirterek,  "Yapısal eksiklikleri olan çok az sayıda ki sokağımızda sorunlara çare olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarımızın ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha modern bir Ergenede yaşayabilmeleri için Belediyemiz olarak halkımızın istekleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile Ergene sokakları güzelleşecek ve yapılmayan yol kalmayacak. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi pandemi sürecinde de aksatmadan sürdürmeye devam edeceğimizin garantisini veriyoruz” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10