Can-Tat Pasta & Baklava Çerkezköy'de açıldı

Can-Tat Pasta & Baklava Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kaptan Sokak'ta hizmete açıldı. 'Can-Tat Pasta & Baklava', pasta, baklava, börek, kuru pasta, poğaça çeşitleri ile Çerkezköylülere hizmet

Çerkezköy 22.07.2020 17:17:00 0
Can-Tat Pasta & Baklava Çerkezköy

 

 

Dün saat 14.00’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm dünyanın koronavirüs ile mücadele ettiğini kaydeden Çetin “Biz de ülke olarak en az zayiatla bu mücadeleyi atlatmaya çalışıyoruz. Bu konuda Sağlık Bakanlığımızın, kurumlarımızın katkıları çok önemli ama vatandaşlarımızın duyarlılığı da çok önemli” dedi. 

 

ÜLKE EKONOMİMİZE KATKI SAĞLIYOR

 

Böyle zor bir dönemde girişimcilik ruhuyla yatırım yapan Ömer Can’ı kutlayan Çetin “Bu tür yatırımlar hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak açısından, hem vatandaşımıza hizmet vermek açısından, hem de istihdam açısından önem arz ediyor. Ülke olarak girişimcilik ruhumuzun canlı kalması ve ufak ufak, küçük küçük yatırımların yapılması, her anlamda ülkeye değer katması bakımından yatırımcıların cesaretlendirilmesini, teşvik edilmesini ve yanlarında olunmasını önemsiyorum. Umarım Ömer Can kardeşimin burada açtığı işyerinin bir şubesini de Kapaklı’ya açar” diyerek işletmenin hayırlı olmasını temenni etti. İşletmeci Ömer Can da açılışa katılan herkese teşekkür etti. 

 

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek işletmenin açılışı yapıldı. Program, açılış dolayısıyla düzenlenen kokteylle sona erdi. İşletmeciliğini Ömer-Taner Can kardeşlerin yaptığı Can-Tat Pasta & baklava, pasta, baklava, börek, poğaça, kuru pasta başta olmak üzere pek çok çeşit ile Çerkezköylülere hizmet verecek. Çerkezköy’de yaklaşık 13 yıl Pera Villa Pastanelerinde usta  olarak çalışan Ömer Can “Açılışa özel cevizli baklavayı kilosu 39 liradan, fıstıklı baklavayı da kilosu 59 liradan satışa sunduk. 200 metrekarelik işletmede yaklaşık 10 personelle Çerkezköylülere hizmet vereceğiz” dedi. 

 

YOĞUN KATILIM

 

Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şahin, Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10