Akay, kurban pazarı ve barınakta incelemede bulundu

Çerkezköy Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kurban Satış Yeri'ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra bakım onarım ve yenileme çalışmalarının devam etti

Çerkezköy 23.07.2020 17:12:00 0
Akay, kurban pazarı ve barınakta incelemede bulundu

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün ilk olarak kurban satış yerini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kurbanlık hayvan satan esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın ve kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.

 

80 ARAÇLIK OLACAK

 

Kurban pazarının ardından Çerkezköy Belediyesi  Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Akay “Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde Ocak 2020 tarihinden bu yana 280 köpek ve 130 kedi kısırlaştırıldı. Bu süreçte ayrıca 230 adet sevimli dostumuz da sahiplendirildi” dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden belediyeye devredilen kapalı otoparktaki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını inceledi.  Akay, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından 80 araç kapasiteli Kapalı Otopark’ımız daha etkin ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10