Kapaklı'da dereler ve menfezler temizleniyor

Devlet Su İşleri tarafından Kapaklı'dan geçen derelerde ve menfezlerde temizlik çalışmaları yapılıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada " Derelerimizi temiz

Kapaklı 23.07.2020 17:17:00 0
Kapaklı

 

 

Geçtiğimiz ay afet boyutundaki yağış sonrasında ilçemizde meydana gelen su taşkınları sonucunda Devlet Su İşleri(DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etmiş, ardından Kapaklı’dan geçen derelerde incelemelerde bulunarak gerekli çalışmaların yapılacağı kaydedilmişti.

 

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli konularından birisi olan dere ıslahları ile ilgili yaptığımız girişimler sonucunda Devlet Su İşleri ekipleri, ilçemizdeki derelerde ve menfezlerde hem çevre sağlığına katkı hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesi amacıyla gerekli temizlik çalışmalarına başladı. Derelerimizi temizliğini ve ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmak için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10