Başkan Albayrak'tan muharip gazilere ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 46. yıl dönümü dolayısıyla Muharip Gazi Derneklerini ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

Tekirdağ 23.07.2020 17:57:00 0
Başkan Albayrak

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki Muharip Gaziler Derneklerini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, ziyaretleri esnasında Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Rıza Açıkgöz, Çorlu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Kayacı ve Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarliğan ve dernek üyeleri ile sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren muharip gaziler ziyareti için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

GAZİLERİMİZ BİZLERE AZİZ VATANIMIZIN EMANETİDİR

 

Gazilerin vatan emaneti olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Gazilik ünvanı, Türk örf ve geleneğinde manevi anlamda erişilebilecek en yüksek makamlardan biridir. Gazilerimiz de bizlere aziz vatanımızın emanetidir. Bu hafta Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 46. yıl dönümünü andık. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yakın tarihimizin önemli hadiselerinden olan Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıl dönümünün olduğu haftada gazilerimizi ziyaret ederek onların yanında olmak istedik. Savaş meydanlarında canlarını ortaya koyarak kahramanlığın ve fedakârlığın sembolleri olan gazilerimizin haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğrunda hayatını kaybeden şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10