Gazeteciler günümüzü unutmadılar

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek ve çiçek göndererek gazetecil

Çerkezköy 24.07.2020 19:46:00 0
Gazeteciler günümüzü unutmadılar

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,  Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Uğur Okulları, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Kavram Kurs Merkezi TCDD Taşımacılık A.Ş Çerkezköy Lojistik Şefi Murat Şahin, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği,Gürbahçe Peyzaj Mehmet Coşkun, Tekpaş Bina ve Tesis Yönetimi, Başakşehir Koleji, Emas Ambulans, çiçek göndererek gazetecilerin bayramını kutlarken, İyi Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Saymanı Metin Gültekin, Basın ve Yayından Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Neşe Sezer, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Sevil,  İrmet Hospital Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Kübra Keskin Işık ve Uğur Gürkan, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sönmez Akademi Mesleki Eğitim Merkezi’nin Genel Müdürü Özgür Sönmez ve personeli çikolata ve çiçek  getirerek günümüzü kutladılar.

 

 

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYORSUNUZ

 

Ziyarette  İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin , basının ülke için en önemli unsur olduğunu kaydederek  “Basın yoksa ülke de yok. Basın mensuplarımız çok zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıyorlar. Çalışma koşullarının da bu doğrultuda iyileştirilmesi gerekiyor” dedi.

 

 

KAMU GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ

 

Gazetecilik mesleğinin, özelikle çok büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Saymanı Metin Gültekin, ”Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler” dedi.

 

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

İrmet Hospital Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Kübra Keskin Işık ve Uğur Gürkan”  Saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına göreviniz çok önemlidir. Gazeteciler gününüzü kutluyor. çalışma hayatlarınızda da başarılı görevler temenni ediyoruz.” diye konuştu. Ziyaretlerde konuklar gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu belirterek, Haber ailesi çalışanlarına bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilediler.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10